最平 $58!Lucky SIM 推外遊 SIM!仲有 16 國漫遊數據年卡選擇!

左定坤 (Cho Ting Kwan) | Csl
自政府實施「0+3」之後,有數據指出多了不少香港人離港旅遊,機場出境人數比入境多,可見不少人都被困得太耐,所以想離開香港散散心。而隨着愈來愈多香港人希望離港旅遊,外遊 SIM 都開始慢慢復活,就連使用 csl 網絡的 Lucky SIM,都趁機推出了一款外遊年卡,而且支持 16 國地區使用。想知詳情,看下文吧!

FB.jpg

Lucky SIM 新推 16 國漫遊數據年卡

Lucky SIM 日前推出了一款外遊年卡,雖然面價就寫住話 $788,但實際賣價當然不會那麼貴,根據一間儲值卡網店報價,只需 $200 / 張,開卡後可以一年內去不同地區旅遊。而呢張 SIM 數據用量為 10GB,支持 16 個國家 / 地區,其中包括香港人去得最多的日本、韓國、台灣,以及美國、英國、加拿大、澳洲、紐西蘭、新加坡、馬來西亞、印尼、越南、泰國、菲律賓、意大利和澳門。而根據消息,現有 Lucky SIM 客戶,遲啲亦都可以增值方式,啟用呢個計劃。$200 一年,10GB 漫遊數據,你又認為抵唔抵呢?

309365187_462910469206424_1191538193523163322_n.jpeg


另有 8 天日、韓數據卡,只需 $58 有 4GB

今次係唔係 Lucky SIM 首次推出外遊卡呢?其實唔係,在疫情之前其實都有推出過,不過無乜做推廣,據了解當時推出的外遊卡主打日、韓,但推出了半年就出現疫情,現在各國出入境政策開始放寬,呢張旅遊 SIM 也逐漸開始復活,8 天 Lucky SIM 日、韓數據卡,只需 $58,包 4GB 數據,準備去外遊嘅網友,又會唔會考慮呢張 SIM 呢?

報價查詢:超譯
廣告