發佈日期確定!五月中 LG G4 抵港你等唔等?

Lawrence | LG
之前 LG G4 就已正式發佈除左規格資料之外好多朋友最想知的資訊就係呢部 LG 重點旗艦幾時會係香港發佈。剛剛版主就已收到消息, G4 係香港發佈會已經有確實日期啦!想知 G4 幾時發佈同埋更多開賣消息留意下文就無錯啦!

//timgm.eprice.com.hk/hk/mobile/img/2015-04/29/201844/lawrencelaw_3_4531_8bf2da99335361f7e8a107fcf0804042.jpg

有關 LG G4 的開賣日子其實係發佈之前就已經就好多種講法,不過官方的資料當然係最可靠嘅。呢部以屏幕同相機作為主要賣點,但版主就覺得可以換電同插卡先最吸引香港用家的旗艦,將會係 5 月 12 號正式係香港舉行發佈會。相信會不會推出塑膠機背版本同埋官方定價到時 LG 都會公佈。大家到時就要密切留意 ePrice 啦!另外,有關開賣日子之前版主 Eddie 都同大家分享過,好大機會係 5 月 22 日。最後唔知大家又是否期待 LG 的最新作呢?快啲留言講講啦!icon
 

LG G4 發佈會相關文章:

F1.8 大光圈+ 3000 mAh 可換電! LG G4 正式發佈鬥 Galaxy S6
三大必衝原因:真皮革、高規格、體驗正!LG G4 真機機上手圖賞!
LG G4 五月登場確認!機皇比鬥 M9 、Z4 、S6 你撐邊部?

在文章發佈的時侯, LG G4 仍未公佈於香港的定價與開賣日期,按此看詳細規格和最新賣價。
廣告