四大舖 iPhone 14 Pro Max 賣幾錢?百記炒價不再是最高,最高竟然是......佢?

左定坤 (Cho Ting Kwan) | Apple
今年的 iPhone 14 Pro 系列貨少有得炒,特別係 Max 版本,第一日拎機嘅,最起碼都執到千五蚊,好彩搵到啱 Timing 嘅,甚至可以賺超過二千三,一定係因為我無買,所以就有得炒 (資深燈神)。而報完先達價錢,出面大舖好似百老匯、衛訊、豐澤、蘇寧,都紛紛已經開門,今年有得炒,好多以前無炒價嘅,都出現返炒價。到底賣幾錢,睇下文啦!

FB.jpg

炒價最高不再是百記?居然係佢

唔使問阿貴,其中一間有炒價嘅,一定係百老匯。當中的 iPhone 14 Pro Max 賣到成 $15399,相比建議零售價嘅 $13599,炒高 $1800 之多。就算係無得炒嘅 iPhone 14,亦都同樣賣貴多幾百。至於本身已經少咗炒價的衛訊,今年都見到有標炒價賣,而且炒價篇幅相比起百記更誇張,最貴的 iPhone 14 Pro Max,炒價高至 $16499,即比原價貴多 $2900。估唔到,一係唔炒,一炒就炒得更過人。

至於豐澤,暫時見就無標有炒價,而蘇寧則淨係放咗 iPhone 14 出嚟,價錢牌並無顯示有炒價。問及 iPhone 14 Pro 有無,則表示未有貨。或者晏啲如果貨到,就會放埋出嚟吧?

百老匯

IMG_4546.JPG

衛訊

IMG_4550.JPG

豐澤

IMG_4547.JPG

蘇寧

IMG_4552.JPG

iPhone 14 Pro、iPhone 14 Pro Max 開賣相關連結

先達門外回收價搶先睇!最多賺 $1900!iPhone 14 Pro Max 邊部賺最多?
回收價上漲!先達開門 iPhone 14 Pro Max 回收價 驚見賺 $2300!
四大舖 iPhone 14 Pro Max 賣幾錢?百記炒價不再是最高,最高竟然是......佢?
瘋了!256GB iPhone 14 Pro Max 回收價 每部可賺突破 $3200!細機都賺高達成千蚊!
iPhone 14 Pro Max 開賣首日接近尾聲!回收價回落幾百 即放定 Strong Hold 等下周?
廣告