三千蚊入手 S801 +千三萬 + 4G !版主直擊 OnePlus One 發佈會

Eddie | Oneplus
識玩手機的,都有留意 OnePlus One,這個品牌,呢部手機。未發佈已講明用 Sony 千三萬像鏡頭、用 S801 CPU、Full HD 芒,仲有支援 4G LTE! 預早講明香港有份買到,仲要係三千蚊樓下! 愛好高性價比機迷,也會留意。當然有可取既定價不過亦有一個唔太親民既開賣方式。點都好,佢會進軍香港市場既話代表都會有人買得到,加上有 CyanogenMod 幫手做手機 OS,其實都值得考慮既。

之前實在流出太多機身資料啦,大家最關心既應該係真機點樣可以做得細過 Xperia Z1 呢?開賣日期又幾時呢?版主 Eddie ,已抵達北京現場,全港獨家會同大家直擊 OnePlus One 的發佈會!

限量出貨「機皇」 OnePlus One!下星期三發佈你期待嗎?
▲這是 OnePlus One 的真身機背?好快就知道係唔係!

香港有賣!唔使三千!平價 S801 手機 OnePlus One 你期待嗎?
▲OnePlus 之前在 Twitter 透露會在香港開賣,價錢在 $3,000 樓下

性價比手機 OnePlus One 發佈會 官方直播 + 版主同步圖文分享 
主題:$3,000 旗艦手機 OnePlus One 北京發佈會
直擊時間:香港時間,4 月 22日,14:00 至 15:30
發佈地點:中國北京


ePrice.HK 版主提供文字及圖片,講述現場感受
(我們使用全新現場發佈系統,即時資訊框會每十秒更新一次,網友不用自行按 Refresh)



OnePlus One 發佈會/評測相關文章:

1. OnePlus One 發佈會現場直擊
2. 版主視像 Hands-on 點評 OnePlus One
3. OnePlus One 外型 + 跑分
4. ​CM 軟件 x Sony 相機! OnePlus One 極高 ISO 拍攝測試

在文章發佈的時侯,OnePlus One 國際版的售價及發售機制如下:
16GB ROM 白色版本售價為  HK$2,599
64GB ROM 黑色版本售價為  HK$2,999

 由 4 月 25 日,首一百部 OnePlus One 手機,用家要透過 //www.oneplus.net/smash 申請。首一百名幸運兒,可以用 US$1 購入 OnePlus One 手機 (同時需要打爛現有的手機) , 並擁有名額推介朋友以原價購買。

 按此看 OnePlus One 國際版本詳細規格和最新賣價
廣告