Let's Party! iPhone 5 發佈會 網友齊齊講

Keith Yim | Apple
香港時間 13/9 凌晨一時,是 Apple 的秋季發佈會,相信大家都估到會第六代 iPhone 發表之日。ePrice 今晚就起壇攪 Party!我們會精華各大網站的發佈會,再以中文在這裡刊出來,等大家唔駛睇唔明!我們用了最新發佈程式,大家不用 reload,每十秒自動更新最新內容,透過 Facebook 及會員留言,大家一齊睇,一齊講! 


//timgm.eprice.com.hk/hk/mobile/img/2012-09/12/48169/keithyim_1_Apple-_46514fc01af11ccf3c7c4efa61d7b33f.jpg

第六代 iPhone 發佈時間為 13/9 凌晨一時,我們會在 13/9  0:00 零時起,啟動即時更新系統,在發佈會之前,我們會先講講第六代 iPhone,即大家認為叫作 iPhone 5 的傳聞,ePrice 亦會那時發放這幾天版主在不同途徑收到關於 iPhone 5 在香港上市的消息!  凌晨一時,將會轉載全球網站的發佈會資訊,以中文為大家送上 iPhone 5 最新消息! 以下版面,每十秒自動更新! 

iPhone 5 發佈會 即時更新!




圖片來源 theverge


網友 Party 即時發表意見!

廣告