• Nothing 確認 CMF Phone 1 搭載天璣 7300 將會賣呢個價
    繼先前所流出的資訊後,Nothing正式證實旗下即將推出的CMFPhone1將採用聯發科天璣7300SoC,正如之前傳聞的那樣,它還支援藍牙5.3、Wi-Fi6和5G網路,並配備高達8GB的RAM,不過據傳基本版型號的RAM僅配備6GB。
  • CMF Phone 1 規格價格曝光 Nothing Phone (2a) 抵玩?
    Nothing旗下的CMF已宣布將推出首款手機CMFPhone1,除了官方不斷釋出素材炒熱話題,最近有爆料人帶來了CMFPhone1的更多情報,整體規格不遜母品牌中階機NothingPhone(2a),消息指其價格相當抵玩。
  • Nothing Phone (2) 呢度買即減 $1100!呢個價玩透明 + 有燈機背,即衝?
    今時今日,部部手機都一式一樣,如果要搵一部一眼睇出與眾不同嘅手機,Nothing係其中一部令人一眼就認得出嘅品牌,係由OnePlus聯合創辦人CarlPei創立嘅品牌,其推出唔少嘅手機,都係以透明機背作為風格,雖然有啲人會覺得陸味重,但我個人就算係比較接受,曾經都有玩過一段時間。而NothingPhone(2)其實都推出咗一段時間,推出以來一直都比較少有減價,但原來呢度入手,有即減$1100!想知詳情,睇下文啦!
看更多

最新上市

看更多

精選評測