版主、網友 齊齊睇!Samsung Galaxy S4 新機發佈會!

Eddie | Samsung
//timgm.eprice.com.hk/hk/mobile/img/2013-03/12/49830/keithyim_1_Samsung-_cc03cfa2bc253a3f77fcd26eb19e9a0a.jpg

嘩嘩嘩,終於到了 3 月 14 號了! Samsung 新一代 Galaxy S4 (S IV) 就要在紐約發佈了!版主 Eddie 已經飛到美國紐約,直擊發佈會現場第一手消息!  ePrice.HK 請你一齊開 Party!今晚九時起,Eddie 在利用獨家的圖文即時更新框,每四十五分鐘更新第一手消息,務求與網友同步分享今次美國之行的經歷。3 月 15 日,早上七點,版主 Eddie 亦會以第一身現場零時差報導 S4 總總賣點! 大家要 Keep 住收睇啊!

Samsung 2013 新機發佈會 ePrice 會場直擊
主題:Samsung 發佈 Galaxy S4 
地點:美國紐約時代廣場
時間:美國時間 3 月 14日 19:00 ,香港時間 3 月 15 日早上 07:00 


Live Cast / 版主分享 / 網友討論三合一版面

現場 Live Cast (由三星提供)


ePrice.HK 版主 Eddie 即時圖文更新
(版主即時起,會在下部份全程分享他在美國的所見所聞,當然仲有係美國收到的第一手關於 Samsung Galaxy S 4 的最新資料啦,記得 Keep 住入來收睇啦!  15/3 七時發佈會,版主 Eddie 更會即時分享會場氣氛,現場反應,及對新功能的睇法,好過淨睇 Live Cast!圖文資訊框約每廿秒自動 Refresh,網友不用按瀏覽器的 Reload)



熱話討論

1) Samsung Galaxy S4 的設計,乎之欲出,可以說是無乜驚喜,大家點睇呢? 立即以回文或 Facebook 回應啦!
廣告