最期待的顏色出現了?!紅色版 HTC One M8 最快五月現世!

Eddie | HTC
想入手 HTC One (M8) 的網友要留意啦,之前咪流出過紅色 HTC One (M8) 既圖片,雖然版主仍然未確認到這張流出圖的真假,不過就已經收到消息紅色版 HTC One (M8) 最快在 5 月面世,如果係咁大家會唔會忍一忍手呢?

已期待!紅色版 HTC One M8 最快五月上市
▲ 這圖不一定是真的,但紅色 M8 是確定會推出,最快五月在台灣面世。(圖片來源:HTC Source
 

紅色版 HTC One M8 最快五月面世

之前 HTC One (M8) 發佈的時侯只有銀、灰、金三種顏色,而香港亦沒有金色。有人認為這是「參考」 iPhone 5s 的配色,亦有網友大讚新機的髮絲紋好好睇,不過大家應該更關心幾時有其他顏色版本上市吧?現在有比較精確的消息可以分享給各位,就是 HTC One M8 確實會推出「紅色版」,版主唔敢講係之前流出圖咁既樣,但可以肯定會在今季面世,聽講最快係五月就會在台灣開賣

之前版主收到消息話 HTC One M8 將會在明天 (4 月 8 號)到貨,亦遲也不過 4 月 10 號,但今日到衛訊探口風的時侯店員說要等到月中,明天仍然未到貨。問及原因店員也沒出一個答案,就說是官方的安排,有預訂了 HTC One (M8) 的網友收到更詳細的消息嗎?

若果五月係推出紅色版 M8,大家又會唔會睇定啲再入手?不過未有消息香港會唔會出,大家又想買嗎?網友們又想要咩其他顏色既 HTC One (M8) ?分享一下意見吧!

已期待!紅色版 HTC One M8 最快五月上市 - 1
▲ 上年 M7 亦有出紅、藍雙色,如果兩部的顏色 Cross Over 不就是美國隊長/愛國者的顏色了icon

在文章發佈的時侯, HTC One (M8) 定價 $5,998 ,按此看詳細規格和最新賣價。
廣告